Budapesti Szociális Szakmatámogatási Hálózat
A budapesti szociális szakemberek portálja.

Szupervízió 1.2 – Mi történik a szupervízió során?

A BUSZSZH felmérést készített a Budapesten működő szociális alap- és szakellátások, gyermekjóléti alapellátások körében a szupervízióról, hogy kiderüljön, mennyire férhető hozzá ez a szakmai foglalkozás az intézményekben. Sajnos a kevés válaszadói részvétel miatt nem kaphattunk pontos képet a témában. Az viszont kijelenthető, hogy sokan támogatnák a rendszeres szupervíziót, még ha itt-ott idegenkedést, elutasítást is lehet tapasztalni a munkatársak, vezetők körében.

album-art

00:00

Ismertető

A BUSZSZH felmérést készített a Budapesten működő szociális alap- és szakellátások, gyermekjóléti alapellátások körében a szupervízióról, hogy kiderüljön, mennyire férhető hozzá ez a szakmai foglalkozás az intézményekben. Sajnos a kevés válaszadói részvétel miatt nem kaphattunk pontos képet a témában.

Az viszont kijelenthető, hogy sokan támogatnák a rendszeres szupervíziót, még ha itt-ott idegenkedést, elutasítást is lehet tapasztalni a munkatársak, vezetők körében.
Ezeknek a vélt okairól is szó lesz a Hálózat legújabb podcastjában. 

Vendégünk Semleczi  Lajos, szupervízor, a Magyar Református Egyház Válaszút Missziójának vezetője, lelkész, mentálhigiénés szakember.

■ Riporter: Holczer-Nagy Emese

Az adás szöveges leírata siketek és nagyothallók számára

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.