Budapesti Szociális Szakmatámogatási Hálózat
A budapesti szociális szakemberek portálja.

Önkéntesség 1.1 – Miért és hogyan?

Orvosok, tudósok, egyetemi tanárok, mentősök és tűzoltók – ezeket a szakmákat tartjuk a leginkább megbecsültnek, bár a keresetüket illetően elég nagy a szórás. A szociális területen dolgozók presztízse valahol a középmezőnyben van, a villanyszerelő és a biztosítási ügynök között – ez derült ki a KSH 2016-os, a foglalkozások presztízsére vonatkozó adatsorból.

album-art

00:00

Ismertető

Orvosok, tudósok, egyetemi tanárok, mentősök és tűzoltók – ezeket a szakmákat tartjuk a leginkább megbecsültnek, bár a keresetüket illetően elég nagy a szórás. A szociális területen dolgozók presztízse valahol a középmezőnyben van, a villanyszerelő és a biztosítási ügynök között – ez derült ki a KSH 2016-os, a foglalkozások presztízsére vonatkozó adatsorból. Pedig mindannyian tudjuk, hogy nagyon nagy szükség van a szociális szakma képviselőire, nélkülük, nélkületek, egész más lenne az életünk! Ezért beszélgetünk a következő hónapokban a szakma legfontosabb témáiról.

Ez A Hálózat első podcastja!

Vendégünk Sziklai István, a Budapesti Szociális Szakmatámogatási Hálózat szakmai vezetője és Somogyvári Fanni, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntes-koordinátora.

Az adás szöveges leírata siketek és nagyothallók számára

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.